Sanatatea Noastra

miercuri, 1 februarie 2012

Tratament pentru detoxifierea rinichilor Dr. Hulda Clark

½ cană de rădăcină uscată de hortensie
½ cană de rădăcină de Eupatorium purpureum
½ cană de rădăcină de nalbă-mare
4 legături de pătrunjel proaspăt
Tinctură de splinuţă (Solidago virga-aurea) (omiteţi-o din reţetă dacă sunteţi alergic la ea)
Capsule de ghimbir
Capsule de strugurii-ursului
Glicerină vegetală
Concentrat de cireşe negre, 250 g
Vitamina B6, 250 mg
Oxid de magneziu, 300 mg sau ¼ cană de băutură verde
Măsuraţi câte ¼  cană din fiecare rădăcină şi puneţi-le să se înmoaie împreună, în 10 căni de apă rece de la robinet, folosind un container şi un capac nemetaIic (poate fi chiar o farfurie obişnuită). După patru ore (sau peste noapte), adăugaţi 250 g de  concentrat de cireşe negre, încălziţi până la fierbere şi fierbeţi la foc mic timp de 20 minute. Beti ¼ cană imediat ce s-a răcit suficient. Turnaţi restul printr-o strecurătoare de bambus într-un borcan steril din sticlă, de jumătate de litru, şi în mai multe containere care se pot congela. Puneţi în frigider borcanul din sticlă.
Căutati pătrunjel proaspăt la un magazin care nu stropeşte produsele pe care le vinde (întrebaţi-l pe proprietar). Fierbeţi pătrunjelul proaspăt intr-un litru de apa, dupa ce-l spălaţi, timp de 3 minute. Beţi ¼ de cană când s-a răcorit suficient. Puneţi la frigider jumătate de litru şi congelați cealaltă jumătate. Aruncaţi pătrunjelul.
Doză: În fiecare dimineată, turnati în aceeaşi carafă un sfert de cană mixtură de rădăcini şi jumătate de cană apă de pătrunjel. Adăugaţi 20 de picături de tinctură de splinuţă şi o lingură de glicerină. Beţi acest amestec pe parcursul întregii zile. Ţineţi-o la rece. Nu o beți pe toată odată căci veţi avea dureri de stomac şi veţi simţi presiune În vezica urinară. Dacă aveţi stomacul sensibil, începeţi cu jumătate din această doză.
Păstraţi rădăcinile după prima fierbere şi puneţi-le în congelator. După 13 zile, cănd rezerva începe să se termine, fierbeţi aceleaşi rădăcini a doua oară, dar adăugaţi doar 6 căni de apă şi fierbeţi la foc mic doar 10 minute. Aceasta vă va ajunge alte 8 zile, cu un total de trei săptămâni. Puteţi fierbe rădăcinile şi a treia oară, dar eficienţa reţetei va scădea. Dacă aveţi o problemă gravă, fierbeţi-le doar de două ori.
După trei săptămâni, repetaţi cu plante proaspete. Este nevoie să folosiţi reţeta pentru detoxifierea rinichilor timp de şase săptămâni pentru a avea rezultate bune şi chiar mai mult timp, dacă aveţi probleme grave.
Luaţi, de asemenea:
• capsule de ghimbir: una la fiecare masă (3/zi)
• capsule de strugurii-ursului: una la micul dejun şi două la cină
• vitamina B6 (250 mg): una pe zi
• oxid de magneziu (300 mg): una pe zi
Luaţi aceste medicamente exact înainte de masă, pentru a evita eructaţiiIe.
Cateva observații asupra acestei reţete: acest ceai din plante, precum şi pătrunjelul, se poate deprecia repede. Încălziţi-l până dă în clocot Ia fiecare patru zile dacă îl păstraţi în frigider; astfel se resterilizează. Dacă îl sterilizaţi dimineaţa, îl puteţi lua la serviciu fără a-I mai ţine la frigider (folosiţi un container de sticlă).
Cănd comandaţi plantele, aveţi grijă! Firmele furnizoare de plante nu sunt toate la fel! Aceste rădăcini trebuie să aibă un miros puternic. Dacă cele pe care le cumpăraţi au miros slab, şi-au pierdut ingredientele active; mergeţi la un alt furnizor. Pot fi folosite rădăcini proaspete. Nu utilizaţi pudră.
Hortensia (Hydrangea arborescens) este un arbust obișnuit, care face flori
Rădăcina de planta numită Eupatorium purpureum este o floare sălbatică
Rădăcina de nalbă-mare (Althea officinalis) este mucilaginoasă și înlătură durerile
Pătrunjelul proaspăt poate fi cumpărat de la aprozar
Pătrunjelul „fulgi” / măcinat și pătrunjelul uscat nu sunt bune
Splinuța este la fel de bună și sub formă de tincture, dar se poate să aveți o reactive alergică din cauza mirosului plantei. Dacă știți că sunteți allergic la această plantă, nu o includeți in rețetă
Ghimbirul de la magazin este bun; îl puteți pune în capsule pentru uzul personal (mărimea 0,1 sau 00).
Probabil ca exista zeci de plante care dizolva cristalele si pietrele de la rinichi. Daca gasiti doar cateva dintre cele din reteta, aplicati totusi reteta; doar ca va va trebui mai mult timp pentru a obtine rezultate. Retineti ca vitamina B6 si magneziul, luate zilnic, pot impiedica formarea pietrelor de oxalate. Dar acest lucru se intampla doar daca nu mai beti ceai obisnuit sau cacao. Caiul contine 15,6 mg acid oxalic la o cana. Dintr-un pahar mare de ceai rece puteti asimila peste 20 mg de acid oxalic. Treceti la consumul ceaiurilor din plante. Cacaua si ciocolata contin, de asemenea, prea mult acid oxalic pentru a fi folosite ca bauturi.
            Amintiti-va, de asemenea, ca atunci cand mancati prea multi fosfati, se formeaza cristale de fosfati. Nivelul de fosfati este ridicat in difersele sortimente de carne, paine, cereal, paste fainoase si bauturi carbonatate. Consumati mai putine alimente din aceasta gama si cresteti consumul de lapte (2%), fructe, legume si zarzavaturi. Beti cel putin 2 litri de apa pe zi.
Detoxifiati-va rinichii cel putin de doua ori pe an!
            Puteti dizolva toate pietrele de la rinichi in 3 saptamani, dar veti face altele noi in 3 zile daca beti ceai, cacao si bauturi carbonatate. 

 Tag-uri:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu